ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Θλάση ο Ραντούλιτσα, εκτός για 3-4 εβδομάδες

Μαρούσι: Θλάση ο Ραντούλιτσα, εκτός για 3-4 εβδομάδες
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πλήγμα για την ομάδα του Αμαρουσίου, καθώς ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα υπέστη θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό) και θα μείνει εκτός για περίπου 3-4 εβδομάδες.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Άρη και όπως προέκυψε από την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό).

Όπως αναφέρει το Μαρούσι στην ανακοίνωσή του, η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων.

Ο Σέρβος σέντερ αποκόμισε τον τραυματισμό από ένα χτύπημα που δέχθηκε στα πλευρά στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Σέρβος σέντερ που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά, αποχώρησε και δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον έσω λοξό (κοιλιακό). Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, αναφέρει ότι θα πρέπει να μείνει έξω για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ και με δεδομένο ότι ακολουθεί διακοπή για το ALL STAR GAME θα δώσει μάχη με το χρόνο μήπως προλάβει το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Εννοείται ότι δεν μπορεί να προπονηθεί και ήδη ξεκίνησε θεραπείες στην προσπάθεια να επισπεύσει αποκατάστασή του."

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ