ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Συμφώνησε ο Λιμνιάτης

Μαρούσι: Συμφώνησε ο Λιμνιάτης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο Γιώργος Λιμνιάτης θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο του Αμαρουσίο, έχοντας μαζί του τον Άγγελο Τσίκληρα. Το απόγευμα της Τρίτης (24/10) θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Η εποχή του Γιώργου Λιμνιάτη αρχίζει από σήμερα στο Μαρούσι. Ο πρώην προπονητής του Λαυρίου συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (24/10) με τη διοιήκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, που είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Γιώργο Σκαραφίγκα μετά το 0-3 στην Basket League και συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία.

Μάλιστα, ο κόουτς Λιμνιάτης θα κάνει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με το Μαρούσι, ενώ στο πλευρό του θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Άγγελο Τσίκληρα.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για την αποδέσμευση του Γιώργου Σκαραφίγκα:

"Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Σκαραφίγκα.

Παράλληλα, ολόκληρη η οικογένεια του Αμαρουσίου αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την εργατικότητα και την αφοσίωσή του αυτά τα τέσσερα χρόνια που εργάστηκε στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Elite League και την ιστορική επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία μετά από 11 χρόνια απουσίας.

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι στο οποίο είχε τεράστια συνεισφορά. Η αγάπη και η εκτίμηση προς το πρόσωπό του είναι δεδομένη. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.

Η διοίκηση είναι σε συζητήσεις και όταν είναι έτοιμη θα ανακοινώσει το όνομα του νέου προπονητή".

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ