ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Σκαραφίγκα, ο Λιμνιάτης φαβορί για τη θέση του

Μαρούσι: Θέμα χρόνου το διαζύγιο με Σκαραφίγκα, ο Λιμνιάτης φαβορί για τη θέση του
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θέμα χρόνο φαίνεται πως είναι η αποδέσμευση του Γιώργου Σκαραφίγκα από το Μαρούσι μετά ο 0-3 στο ξεκίνημα της Basket League. Ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων για να αναλάβει καθήκοντα έχει ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Πολύ κοντά στο να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα χάσει φέτος τη δουλειά του στην Basket League βρίσκεται ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Το Μαρούσι ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, καθώς αυτός ήταν που επανέφερε την ομάδα των βορείων προαστίων στα μεγάλα σαλόνια, όμως το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται να κοιτάζει ήδη άλλες περιπτώσεις.

Το Μαρούσι βρίσκεται στο 0-3, αφού έχει ηττηθεί εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Πάτρα από τον Προμηθέα, έχοντας μάλιστα ως παθητικό 111 πόντους. Κάπως έτσι η καρέκλα του κόουτς Σκαραφίγκα άρχισε να τρίζει, με τον Γιώργο Λιμνιάτη, που τα έσπασε με το Λαύριο πολύ πριν αρχίσει η σεζόν 2023/24, παρότι αρχικά είχαν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί φέτος, να φαντάζει αυτή την ώρα το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει σήμερα (24/10) ραντεβού με το Μαρούσι.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ