ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Μάρουσι-Πανελλήνιος: 102-80

Μάρουσι-Πανελλήνιος: 102-80
Κουμπούρας

Το Μαρούσι ξέσπασε και επιβλήθηκε του Πανελλήνιου με 102-80

To ντέρμπι της αγωνιστικής εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο αφού οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου από τις αρχές της δεύτερης περιόδου επέβαλλαν το δικό τους ρυθμός και στη συνέχεια δεν αντιμετώπισαν προβλήματα.
O φιλοξενούμενοι έφτασαν να προηγούνται στη λήξη της πρώτης περιόδου, ωστόσο ο Τζούρο Όστοϊτς φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ.

Στη συνέχεια η πιεστική άμυνα των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στους "Ολυμπιονίκες" να βρουν επιθετικές λύσεις και πέρα από κάποια ξεσπάσματα του Άντονι Γκράντι και του Γιούριτσα Γκόλεματς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να μετατραπεί σε μονόλογο για το Μαρούσι που έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 50-41, 77-62, 102-80

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 8 (1), Κις 16 (3), Χαραλαμπίδης 20 (3), Διαμαντόπουλος 14 (4), Κουμπούρας 1, Χαφ, Στεφανίδης 2, Μαυροειδής 5, Μαυροκεφαλίδης 6, Καλάθης 7, Γλυνιαδάκης 13, Καϊμακόγλου 10 (2).

Πανελλήνιος (Ζούρος): Όστοϊτς 3, Παπαμακάριος 3, Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής 3, Νιούλεϊ 10, Πέτρουλας, Νάτζφεϊ 10 (1), Πέτροβιτς 3, Γκράντι 19 (3), Γκόλεματς 18 (1), Ραντένοβιτς 11.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του σχολίασε: " Είχαμε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα. Ήμασταν καλοί κοντά στο καλάθι αλλά και στη γραμμή τριών πόντων, όμως κάναμε ορισμένα λάθη. Οι παίκτες ήθελαν να αποδείξουν κάποια πράγματα και το έκαναν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο".

Ο Ηλίας Ζούρος από την πλευρά του ανέφερε: " Λυπάμαι και ντρέπομαι για την διαιτησία. Αυτό όμως δεν σβήνει τις δικές μας ευθύνες. Το Μαρούσι ήταν καλύτερο και θέλω να το συγχαρώ. Οι διαιτητές θα πρέπει να μην είναι πρωταγωνιστές. Καλό θα είναι να δουν κανένα dvd τώρα στη διακοπή και να δουλέψουν όπως και οι προπονητές.














TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ