ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρούσι: Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος

Μαρούσι: Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος
New Image

Το αλά Τζέιμς Μποντ αφιέρωμα του SPORT 24 στο Μαρούσι

Η αποστολή: Ο Τζέιμς Μποντ βρέθηκε από τα... ψηλά, ξαφνικά στα χαμηλά (δηλαδή στη μέση του βαθμολογικού πίνακα). Και τώρα σε αυτή τη νέα επιχείρηση, καλείται να βγάλει το Walther PPK και να "καθαρίσει" νωρίς τους πράκτορες που τον κυνηγούν, για να βάλει υψηλούς στόχους.

007 εναντίον... ανανέωσης. Στα "κιτρινόμαυρα" χρώματα του πολέμου βάφτηκαν πολλά νέα πρόσωπα, καθώς η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα (πλην των Στεφανίδη-Καϊμακόγλου) αυτής του "Δράκου". Καινούργια πρόσωπα, φρέσκος προσανατολισμός, δύσκολη... ομοιογένεια.

Με άδεια να σκοτώνει: Ο Τζέισον Πάρκερ από πέρσι έχει δείξει ότι είναι ένας επαγγελματίας εκτελεστής. Το πρόβλημα είναι ότι στα στα βόρεια προάστια η "δουλειά" πρέπει να γίνει ομαδική υπόθεση κι όχι one-man-show, όπως τόσο του αρέσει.

Παίζουν οι: Τζέισον Πάρκερ, Πέτρος Νοέας, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Μπουντούρης, Ερμίν Τζάζβιν, Χριστόφορος Στεφανίδης, Δημήτρης Μαυροειδής, Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς, Μιχάλης Παραγιός, Κώστας Καϊμακόγλου, Σταύρος Τουντζιαράκης, Επαμεινώνδας Παπαντωνίου, Ανδρέας Γλυνιαδάκης κι ο Τρέβον Μπράιαντ.

Σκηνοθέτης

: Ο Ντάρκο Ρούσο ακολουθεί πιστά τη... σέρβικη σχολή. Πέρσι ανέλαβε το "τιμόνι" στα μέσα της χρονιάς, αλλά τώρα ξεκινάει από το καλοκαίρι να βάλει τις βάσεις και μαζί να "κουβαλήσει" όλη την ευθύνη της παραγωγής.

Η κριτική του SPORT 24: Ο σκηνοθέτης έθεσε ως επιτυχία την 5η ή την 6η θέση και δεν έχει άδικο. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει πείσει. Οπότε οι συντελεστές θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με την περσινή 8η.










TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ