ΠΑΟΚ

Μαρμαρινός: "Θέμα ενστίκτου"

Απόφαση... ενστίκτου ήταν για τον Δημήτρη Μαρμαρινό η επιλογή να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ

"Είναι αλήθεια ότι θα θέλαμε να είμαστε όλοι μαζί, από την πρώτη κιόλας ημέρα, αλλά από τη στιγμή που αυτό δε γίνεται, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όσοι είμαστε στο Καρπενήσι. Δε νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει ανησυχία ή πανικός.

Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή να μιλάμε για μάχη με το χρόνο, επειδή έχουμε ορισμένες απουσίες. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε 40 ημέρες περίπου, αλλά εμείς δουλεύουμε εδώ για μία ολόκληρη χρονιά και όχι μόνο για μερικές ημέρες ή μόνο για το ξεκίνημα. Η χρονιά είναι ένας μαραθώνιος, που δεν εγκλωβίζεται ούτε στο 40ήμερο της προετοιμασίας, ούτε στο πρώτο και δεύτερο παιχνίδι.

Αυτές λοιπόν οι απουσίες που υπάρχουν δεν είναι προβλήματα. Προβλήματα πιστεύω ότι είναι αυτά που δεν αντιμετωπίζονται. Αυτά που αντιμετωπίζονται είναι καταστάσεις, δεν είναι προβλήματα"



τόνισε.

-Εχοντας πάρεις μέρος όλα αυτά τα χρόνια σε προετοιμασία ομάδων, πόσο σημαντικό θεωρείς ότι είναι αυτό το διάστημα για την ομάδα;


"Είναι σημαντικό το κομμάτι αυτό, γιατί εδώ μπαίνουν οι βάσεις, τα πρώτα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να το υπερεκτιμάμε κιόλας, διότι θα δουλέψουμε και πρέπει να δουλέψουμε και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μας βοηθά όμως πολύ αυτό το διάστημα γιατί θα δεθούμε μεταξύ μας. Θα έρθουν μετά και τα νέα παιδιά και θα κυλήσουν όλα ομαλά.

Είμαι άνθρωπος του ενστίκτου και έτσι όπως πήρα την απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι και στο τέλος όλα θα πάνε καλά, γιατί μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Θα υπάρξουν στιγμές με πίεση, με δύσκολες καταστάσεις, με ψυχολογική φόρτιση, αλλά αυτά είναι λογικό να συμβούν. Το θέμα είναι τα αντιμετωπίσουμε και με την ατμόσφαιρα που βλέπω ότι υπάρχει στην ομάδα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".





-Πως αντιμετωπίζεις το γεγονός ότι είσαι από τους μεγαλύτερους παίκτες της ομάδας;


"Όλα αυτά τα χρόνια είναι μέσα στον κάθε παίκτη, δίνουν εμπειρία οι πολλές παραστάσεις, ο καθένας κοιτά να τις εκμεταλλευτεί ανάλογα, αλλά πάνω από όλα το μπάσκετ είναι παιχνίδι και όσο παίζουμε είμαστε κι εμείς παιδιά. Περιμένω λοιπόν τα παιχνίδια, γιατί για αυτό προετοιμαζόμαστε, να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε. Η προετοιμασία είναι απαραίτητο να γίνει, είναι κάτι που μας κουράζει, αλλά όλοι μας ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και θα γίνει".


-Είπες ότι είσαι άνθρωπος του ενστίκτου. Τι ένστικτο έχεις λοιπόν για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τι περιμένετε από τους φιλάθλους της ομάδας;


"Ολοι θέλουμε να έχουμε την επαφή με τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ιδιαιτερότητες, με την καλή έννοια, λόγω και της ιστορίας του, αλλά και της δύναμης του κόσμου. Νομίζω όμως ότι δεν είναι αρκετό να λέμε μόνο ότι περιμένουμε τον κόσμο. Πρέπει να δείξουμε κι εμείς από την πλευρά μας ότι αξίζουμε τη συμπαράστασή τους, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να εξυγιάνουμε και την ομάδα αγωνιστικά με αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε και πιστεύω ότι θα τους έχουμε κοντά μας".












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ