EUROLEAGUE

Μάρκους Φόστερ: "Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τους Λέικερς, σέβομαι πολύ τον Μπαρτζώκα"

Μάρκους Φόστερ: "Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τους Λέικερς, σέβομαι πολύ τον Μπαρτζώκα"
EUROKINISSI

Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού AKTOR και νυν παίκτης της Ρίτας Βίλνιους παραχώρησε συνέντευξη στο Basket News, παρομοιάζοντας τους πράσινους με τους Λος Άντζελες Λέικερς και εξηγώντας γιατί σέβεται τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Μάρκους Φόστερ παρομοίασε τον Παναθηναϊκό AKTOR με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο σέβεται ιδιαίτερα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

"Παρακολουθώ πολύ τον Παναθηναϊκό. Είναι σαν τους Λέικερς για μένα. Είναι μια ομάδα για την οποία ήθελα πάντα να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα για αυτούς.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Όχι μόνο στην Ευρώπη. Η αυτοπεποίθησή του, ο τρόπος που παίρνει τα σουτ, ο τρόπος που κινείται. Βλέποντάς τον να κάνει προπόνηση το καλοκαίρι, κάνει πάντα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις στο παιχνίδι και τις κάνει στις πιο κρίσιμες στιγμές των αγώνων. Μου αρέσει. Είναι πάντα ο εαυτός του. Και στο τέλος της ημέρας θα πει την απόψή του, θα είναι στο Twitter και θα μιλάει. Μου αρέσει πολύ για αυτό το λόγο.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, θα έλεγα ότι μου αρέσει η Μπασκόνια. Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Μάρκους Χάουαρντ, παίζαμε μαζί στο κολλέγιο. Επίσης η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι δύο πολύ τακτικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός. Σέβομαι πολύ τον προπονητή του (σσ. τον Γιώργο Μπαρτζώκα) και το πώς κάνει τους παίκτες του να παίζουν καλό μπάσκετ. Προτιμώ να βλέπω EuroLeague από ό,τι NBA. Ο τρόπος του παιχνιδιού και η κάθε κατοχή που είναι σημαντική. Είναι καλό μπάσκετ.

Η επιστροφή μου στην EuroLeague μοιάζει μακριά και κοντά ταυτόχρονα. Ξέρω ότι είμαι παίκτης επιπέδου EuroLeague. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Η άμυνα είναι αυτή που θα με κρατήσει. Αυτή με πήγε εκεί σε πρώτη φάση, γαιτί όταν έπαιζα στο Ισραήλ ήμουν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα μάρκαρα τον καλύτερο αντίπαλο παίκτη. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω.

Όλοι ξέρουν ότι το σκοράρισμα είναι αυτό αυτό που κάνω, όμως τώρα, θα με σέβονται και για την άμυνά μου. Αυτό είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ, να το δείξω στον κόσμο. Να λένε 'Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, επειδή τα καταφέρνει και στις δύο πλευρές του παρκέ", είπε αναλυτικά ο βραχύσωμος γκαρντ της Ρίτας Βίλνιους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basket News.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ