STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια"

Μάρκοβιτς: "Να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ νίκησε μεν, τον Ηλυσιακό, αλλά ο Νέναντ Μάρκοβιτς στάθηκε στο ότι "ο τρόπος που παίξαμε σήμερα δεν μας αφήνει να σκεφτόμαστε θετικά για το μέλλον". Ο Δημήτρης Λιόγας τόνισε πως "ήταν θέμα τύχης".

Στα τελευταία δευτερόλεπτα κρίθηκε η έκβαση του ματς ΚΑΟΔ-Ηλυσιακός, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν διαρκώς στη διεκδίκηση της νίκης και τον Μπάβτσιτς να γράφει τον επίλογο.

Αυτό που είχε να επισημάνει ο κόουτς των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς ήταν πως " Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό, γιατί έπαιξε καλά και δυνατά, ιδιαίτερα στην άμυνα και δεν παράτησε το παιχνίδι. Όλα κρίθηκαν στο τέλος του αγώνα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας.

Με ικανοποίησε βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο επιτεθήκαμε και τους φορτώσαμε με φάουλ. Η ομάδα βελτιώνεται, αλλά ο τρόπος που παίξαμε σήμερα δεν μας αφήνει να σκεφτόμαστε και πολύ θετικά για το μέλλον, εάν δεν διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε στα καλά παιχνίδια που κάναμε ως τώρα και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο".

Ο Έντβιν Μπάβτσιτς είπε: " Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό γιατί έπαιξε πολύ σκληρά και διεκδίκησε ως το τέλος το παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε όσο καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κερδίσαμε κι αυτό είναι το σημαντικό, ότι πήραμε τους βαθμούς. Το παιχνίδι το κερδίσαμε στις λεπτομέρειες".

"Γλυκόπικρη γεύση"

Ο ομόλογος του, στον πάγκο του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας ανταπέδωσε τα συγχαρητήρια, λέγοντας " Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ και μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και το ότι καταφέραμε να βγάλουμε σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και μέσα στην έδρα του αντιπάλου λέει πολλά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να ευστοχήσουμε και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι φορμαρισμένος και η έδρα του ιδιαίτερα δυνατή.

Πιστεύω ότι ένα κρίσιμο σημείο ήταν στο πρώτο ημίχρονο που φορτώθηκαν με 4 φάουλ οι ψηλοί μας. Ο Μπάβσιτς έκανε το παιχνίδι του, και με το μακρινό σουτ, αλλά έβαλε και πολλές βολές, ενώ εμείς καταφέραμε να μπούμε στο ματς με την άμυνα του Στέφενς, αλλά και τις λύσεις που μας έδωσε στην επίθεση ο Σμιθ. Όπως πήγε στο τέλος το ματς ήταν θέμα τύχης".

Ο Τάσος Αντωνάκης συμπλήρωσε: " Ήρθαμε για να παλέψουμε ως το τέλος το παιχνίδι και τελικά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα ριμπάουντ και ένα σουτ στο τέλος. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά στη συνέχεια και στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ