ΜΑΡΟΥΣΙ

Μαρκόπουλος: "Υποχρέωση η νίκη"

"Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε" τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό

Το κακό είναι ότι δεν λείπουν τα προβλήματα. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για μια ακόμη φορά. Η επιστροφή του τοποθετείται μετά την μίνι διακοπή για το κύπελλο. Ο Ερμιν Τζάζβιν προπονήθηκε ελαφρά και η πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί ή όχι είναι μοιρασμένες. Από την άλλη ο Μαυροειδής νιώθει πλέον καλύτερα ενώ ο Τέϊλορ κάθε μέρα που περνάει δείχνει να προσαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
"Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Από εδώ και πέρα δεν είναι σωστό να μας απασχολεί η βαθμολογική μας θέση , αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον Κολοσσό να πιστέψει ότι μπορεί να μας νικήσει στο σπίτι μας. Τέτοια ματς είναι πάνω από όλα θέμα μυαλού αλλά και καρδιάς" τόνισε ο Φέλιξ Κογιαντίνοβιτς.

Με επιστολή του ο Συνδεσμος Φιλάθλων "Κίτρινοι Λύκοι" εξέφρασε την συμπαράστασή του στην ομάδα κάλεσε τους φίλους της να δώσουν το παρών στο γήπεδο, σε μια φάση η παρουσία τους είναι απαραίτητη.

"Παγωμένα" είναι τα θέματα Ντεμιρελ και Κρίστιτς, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του εξετάζουν κι άλλες υποψηφιότητες για την περιφέρεια που χρειάζεται ενίσχυση.




TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ