EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Πιστεύαμε στη νίκη"

Μαρκόπουλος: "Πιστεύαμε στη νίκη"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπούντουσνοστ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του στην πρεμιέρα του Eurocup.

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πιστεύαμε στη νίκη και το δείξαμε στα τελευταία λεπτά. Πήραμε ρίσκο στα σουτ και δύσκολες προσπάθειες", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

" Είχαμε μία αδυναμία στα αμυντικά ριμπάουντ. Σε κάποιες στιγμές δείξαμε αδυναμία. Η αντίπαλη ομάδα ήταν σκληρή στην άμυνα, αλλά βρήκαμε τους τρόπους να πετύχουμε 85 πόντους. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα μακάρι να έχουμε αυτή την απόδοση πάντα. Εχουμε νέους παίκτες και χρειάζεται υπομονή".

Τόνισε για τον Κούπερ: " Θα υπάρξουν διάφορες καταστάσεις, σε άλλα παιχνίδια δεν θα είναι καλός σε άλλα θα είναι, μακάρι να βοηθήσει την ομάδα".

Κατέληξε λέγοντας: " Είμαστε μείον δύο παίκτες, δεν μποτούμε να κάνουμε αλλιώς. Ελπίζουμε να βρούμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, πρέπει να δούμε τι προβλήματα θα έχουμε. Σήμερα μπορεί να μην το καταλάβει ο αθλητής, αλλά το πρωί μπορεί να έχει κάποιο τράβηγμα.

Στα φιλικά η ομάδα είχε και νίκες και ήττες. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη, όλες οι ομάδες είναι έτσι. Ακόμη και οι δύο ομάδες χτες (σ.σ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) με τον ίδιο κορμό είχαν και αυτές προβλήματα".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ