STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Παίξανε με καρδιά..."

Μαρκόπουλος: "Παίξανε με καρδιά..."
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον κόουτς Σούλη Μαρκόπουλο τόνισε ότι η ομάδα του πήρε απλά μία νίκη και τίποτα άλλο...

" Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική στο σημερινό παιχνίδι και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε με καρδιά", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια τόνισε: " Ο Άρης έβαλε μεγάλη καλάθια όπως τα δύο στο τέλος των δεκαλέπτων και τρία μεγάλα τρίποντα. Υπάρχει κούραση και άγχος αλλά παρόλα αυτά τα βάλανε με μας να πήραμε την νίκη".

Έπειτα ανέφερε: " Κάναμε το 1-0 αν και κάναμε λάθη έχοντας αδρανήσει στην άμυνά μας και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι στο Παλέ".

Για τα μόλις 6 λάθη της ομάδας του σχολίασε: " Όσα λιγότερα λάθη κάνεις τόσες λιγότερες ευκαιρίες δίνεις στον αντίπαλό σου. Κι αν δεν έβαζε ο Άρης δύο τρίποντα από την μέση του γηπέδου ή αν δεν δινόταν η τεχνική ποινή στον Μάρσαλ".

Ο Ρόουλ Μάρσαλ συμπλήρωσε: " Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι από δύο σπουδαίες ομάδες. Και οι δύο ήταν προσεκτικές να αντιμετωπίσουμε τα χτυπήματα η μία της άλλης. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήμασταν επικεντρωμένοι στην άμυνα. Ο Άρης πέτυχε μεγάλα καλάθια και ότανν ξεφύγαμε με 8 πόντους το ανέτρεψε αυτό αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε μία μεγάλη νίκη".

Για την συγκέντρωσή του μετά την πρόσφατη γέννηση του γιου του είπε: " Δεν με επηρέασε αγωνιστικά το όλο θέμα. Είχα αποκλειστεί και τα Χριστούγεννα και όταν ήρθε έπαιξα με τον Ολυμπιακό και έβαλα 22 πόντους. Μάλλον καλό μου έκανε γιατί ηρέμησα και συγκεντρώθηκα για την συνέχεια".

Για την φάση που χρεώθηκε με τεχνική ποινή σημείωσε: " Δεν είπα τίποτα ούτε στον προπονητή μου ούτε στους διαιτητές. Αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα".

Σούμποτιτς: "Συναρπαστικό παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Σούμποτιτς πρόσθεσε: " Είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που το λέει και το σκορ. Και οι δύο ομάδες προσπαθήσανε να παίξουνε άμυνα. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ με 6 πόντους, ξυπνήσαμε και παίξαμε πολύ καλύτερα. Τα λάθη όμως που κάναμε μας κόστισαν, 9 στο πρώτο ημίχρονο και 15 στο σύνολο μας κόστισαν και δεν είναι μόνο τα λάθη της στατιστικής αφού κάθε χαμένη μπαλιά μετράει.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου που παίξανε με καρδιά σε ένα θερμό κοινό. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή ελπίζοντας ότι δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα".

Για την εντολή του στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ και αν υπήρχε εντολή για φάουλ απάντησε: " Μόνο για καλή άμυνα". Για την τελευταία επίθεση του Άρη τόνισε: " Ήταν εντολή την επίθεση να κάνει ή ο Σλούκας ή ο Μπράουν δεν έχω κανένα παράπονο και κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς δεν είχαμε τάιμ άουτ".

Ο Μπόμπι Μπράουν δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μία σκληρή ήττα. Μία ήττα που είναι δύσκολο να την αποδεχθούμε αφού παλέψαμε μέχρι το τέλος. Κάναμε λάθη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ξένο γήπεδο με εχθρικό κοινό και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, να επανακάμψουμε στο επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο.

Ήταν όλη η ομάδα που με στήριξε. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω και θα συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Το κυριότερο είναι ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν είχαμε και καλές τοποθετήσεις. Είναι και λάθη που συμβαίνουν. Φάνηκε και η κούραση και μας επηρέασε το κοινό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ