ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Μαρκόπουλος: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"
INTIME SPORTS

Ο Κόροιβος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου (27/12, 17:00) για την ενδέκατη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Το συγκρότημα του Χάρη Μαρκόπουλου, μετά από τέσσερις σερί ήττες θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει τους δύο βαθμούς που θα τον ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας. Χάρης Μαρκόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική από το πρώτο λεπτό για να καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

"Καταρχάς εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού ο Απόλλωνας είναι αήττητος στην έδρα του και σχεδόν όλα τα παιχνίδια, τα κερδίζει με σχετική άνεση. Προέρχεται από μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο κύπελλο που θα προσδώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με την ίδια συγκέντρωση να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Από πλευράς παικτών, ο Ντουέιν Ντέιβις πρόσθεσε: "Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα και αν νικήσουμε θα καταφέρουμε να μπούμε ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών. Το κλειδί για να τα καταφέρουμε θα είναι να παίζουμε πιο σκληρά και αποφασιστικά. Να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για κάθε χαμένη μπάλα και θα πρέπει να αγωνιστούμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, δίνοντας ο καθένας ό,τι και δεν έχει".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ