EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση"

Μαρκόπουλος: "Μεγάλη επιτυχία η πρόκριση"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "32" του EuroCup, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

O Σούλης Μαρκόπουλος μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για το ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους "32" του EuroCup, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση.

Συγκεκριμένα είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το ότι μία αγωνιστική πριν από τη λήξη της πρώτης φάσης, κατάφεραν να προκριθούν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Εμείς στον πρώτο γύρο ήμασταν δυνατοί, είχαμε όμως ατυχίες αλλά παρ' όλα αυτά η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε. Για το παιχνίδι με την Βένστπιλς, υπήρχε το στρες, δεν ήρθαν τα εύκολα καλάθια ενώ κάναμε λάθη και στην άμυνα και έτσι το σκορ ήταν κλειστό. Οταν γυρίσαμε την μπάλα πήραμε διαφορά. Βέβαια τα πάντα ξεκίνησαν από την άμυνα μας".

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ: "Πέσαμε σε ένα γκρουπ με καλές ομάδες. Η Ζιελόνα Γκόρα νίκησε την Καρσίγιακα και είναι μια δυνατή ομάδα και αυτή. Ηταν ανταγωνιστικός ο όμιλος. Η Κουμπάν νομίζω μπορεί να παίξει Euroleague. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά".

Για τον Μπρέμερ: "Είναι έμπειρος παίκτης, μπορεί να βρει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Θέλαμε κάποιον παίκτη να προσφέρει σε δύσκολες καταστάσεις, αυτό μπορεί να το κάνει. Οταν οι παίκτες καταλάβουν το παιχνίδι του, θα βοηθήσει".

Κακαρούδης: "Ιερό τέρας ο Χαραλαμπίδης"

Ο Κώστας Κακαρούδης είπε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα ματς. Ηταν οριακό παιχνίδια για εμάς. Προσπαθήσαμε πολύ και στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα, τρέξαμε ενώ ήμασταν και πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνά μας".

Για τον Χαραλαμπίδη και το ότι μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν μαζί την την νίκη: "Η απουσία του Κώστα είναι μεγάλη. Προσπαθούμε να ζήσουμε με αυτή. Εκτός από αγωνιστικά, προσφέρει και εξωαγωνιστικά. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τον νέο παίκτη που έχουμε. Ο Κώστας είναι ιερό τέρας, φοβερός αθλητής και άνθρωπος. Μακάρι να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας".

Για την επόμενη φάση του EuroCup: "Δεν το έχουμε σκεφτεί, σίγουρα θα είναι δυσκολότερη φάση. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα για να παίρνουμε κάθε νίκη που μπορούμε για να συνεχίσουμε και εκεί".

Στελμάχερς: "Κάναμε χαζά λάθη"

O προπονητής της Βένστπιλς, Ρόμπερτς Στελμάχερς στάθηκε στα λάθη της ομάδας του. "Ξέραμε πως αυτό το ματς ήταν η τελευταία μας πιθανότητα να προκριθούμε. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ αλλά ήμασταν σίγουρα πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Χρειαζόμασταν λίγη τύχη εκτός από την σκληρή δουλειά που κάναμε. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος πιέσαμε αλλά μετά κάναμε κάποια χαζά λάθη και δεν καταφέραμε να μικρύνουμε την διαφορά. Είναι τρελό να παίξεις απέναντι σε ελληνική ομάδα την άμυνα που παίξαμε, οι Ελληνες τα καταλαβαίνουν αυτά αλλά παρ' όλα αυτά κάτι έπρεπε να κάνουμε. Η διαφορά των 14 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα".

Γκραζούλις: "Δεν μας αξίζει η διαφορά 14 πόντων"

Ο Αντρέις Γκραζούλις τόνισε: "Παλέψαμε και στα τέσσερα δεκάλεπτα αλλά κάναμε λάθη στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου. Δεν μας αξίζει αυτή η διαφορά των 14 πόντων, αλλά γι' αυτό φταίνε τα λάθη που κάναμε. Μπορούσανε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στον όμιλο και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας".

Συνέντευξη Τύπου για το ματς με Άρη

Όπως έγινε γνωστό από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (10/12), την Παρασκευή (12/12) πρόκειται να δοθεί συνέντευξη Τύπου έτσι ώστε οι άνθρωποι του "Δικέφαλου" να τοποθετηθούν δημοσίως για το θέμα της επανάληψης του αγώνα με τον Άρη.Τότε, θα γνωστοποιηθούν και επισήμως οι κινήσεις που θα κάνει η ΚΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ