STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Μας βοήθησε ο Σχορτσανίτης"

Μαρκόπουλος: "Μας βοήθησε ο Σχορτσανίτης"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στο Ρέθυμνο μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός πως ο "Δικέφαλος" άλλαξε το στυλ παιχνιδιού του λόγω του "Σόφο". "Δεν είμαστε έτοιμοι", τόνισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Μπράβο στους παίκτες του έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου ενώ αναφέρθηκε και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Συγκεκριμένα ο Ελληνας κόουτς είπε:

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες. Ξέραμε ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή ενώ προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι και από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε στην πίεση που θα μας δημιουργούσε η ομάδα του Ρεθύμνου. Βλέποντας το ματς του Ρεθύμνου απέναντι στον Παναθηναϊκό, προβληματίστηκα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία αν αποκτήσει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εμείς θα έπρεπε να "κόψουμε" τον ρυθμό. Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Σχορτσανίτης μας βοήθησε αρκετά με τον τρόπο με τον οποίο αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού και παίξαμε μέσα στην ρακέτα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και οι δύο ομάδες κάθε εβδομάδα «παλεύουμε» να βάλουμε καινούρια στοιχεία και αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ευνοϊκή και να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως θέλουμε με την ανάλογη απόδοση. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Ελπίζω ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται".

Μάρκοβιτς: "Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε"

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς είπε: " Καταρχήν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε καλή προσπάθεια και ευτυχώς κερδίσαμε στο τέλος. Εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ντούβνιακ: "Η άμυνα το κλειδί της νίκης"

O Oύρος Ντούβνιακ ανέφερε: " Ηταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, την ψάχναμε για καιρό. Ειδικά μετά τον τρόπο που χάσαμε από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε. Για αυτό ήταν ένα must win παιχνίδι για εμάς. Δεν υπήρχε η επιλογή της ήττας. Επρεπε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα απέναντι σε μια πολύ διαφορετική ομάδα από εμάς που παίζει πολύ run and gun. Νομίζω ότι η άμυνα ήταν το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση και θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου".

Ενοχλήσεις στον γοφό για Μαργαρίτη

Σε κάποια στιγμή του αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης χτύπησε στο γοφό και είχε ενοχλήσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δεν φαίνεται πάντως να είναι κάτι ανησυχητικό σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ αλλά η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή (την συγκεκριμένη μέρα θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ καθώς το Σάββατο θα παραμείνει στο νησί). Ακόμη πάντως και μετά το χτύπημα στον γοφό κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΑΓΟΡ, ο Μαργαρίτης συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Σκουρτόπουλος: "Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι"

Μαρκόπουλος: "Μας βοήθησε ο Σχορτσανίτης"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Προερχόντουσαν από μία δύσκολη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά παίξανε με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Πολύ σωστά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη. Όσον αφορά στην ομάδα μας για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Είμαστε μία ομάδα 10 ημερών όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο.

Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με ολοκληρωμένο το ρόστερ μας. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και έτσι όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τέτοιες νίκες. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία γιατί έτσι όπως πήγε το ματς με κάποιες καλύτερες επιλογές ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα περνάμε τους 60 πόντους στην επίθεση την στιγμή που θεωρητικά διαθέτουμε ικανότητα. Αυτό είπα και στα παιδιά. Να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να καταλαβαίνουμε τις οδηγίες και να λειτουργούμε ο ένας για τον άλλο. Για μένα ήταν η πρώτη ήττα που μας στοιχίζει περισσότερη γιατί είχαμε βάλει σαν στόχο να μην κάνουμε ήττα στο γήπεδο μας πλην τους δύο μεγάλους (σ.σ. Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό)".

Ματαλών: "Μειώσαμε στα τελευταία λεπτά, αλλά..."

Ο Μάριος Ματαλών τόνισε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαμε μία περίεργη αρχή στο πρωτάθλημα. Με πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Νομίζω ότι αυτό έχει βγει στις πρώτες αγωνιστικές. Θεωρώ πως αυτή ήταν η πρώτη εβδομάδα που δουλέψαμε ολοκληρωμένα σαν ομάδα. Βγήκε ως ένα σημείο στο σημερινό ματς. Πιστεύω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το τελικό αποτέλεσμα. Απλά ο ΠΑΟΚ είναι μία έμπειρή ομάδα. Όταν πιέσαμε και μειώσαμε στον καλάθι στα τελευταία λεπτά, εκείνος κατάφερε και αντέδρασε. Από κει και πέρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αν δουλέψουμε έτσι όπως δουλέψαμε την προηγούμενη εβδομάδα θα πάμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ