STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"

Μαρκόπουλος: "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος εξήγησε την συνταγή της νίκης στο ντέρμπι με τον Αρη. Τι είπε ο Δέδας

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Άρη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, πιστεύω, πάντως, ότι δεν πρέπει να έρχεται μόνο σε αγώνες Αρης-ΠΑΟΚ ή ΠΑΟΚ-Αρης.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Παίξαμε μεγάλο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαμε δώσει και σύμφωνα με όσα κάναμε στις προπονήσεις.

Προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στις αρχές του τετάρτου κάναμε μια κοιλιά και ο Αρης μας πλησίασε επικίνδυνα. Η στατιστική τα λέει όλα, ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ, στα δίποντα, στα τρίποντα και στις βολές. Εκεί που πρέπει να δώσουμε προσοχή είναι στα λάθη, αλλά και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

Πρόσθεσε ότι: " Κάθε ματς είναι διαφορετικό, κάθε ομάδα παίζει διαφορετική άμυνα. Σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο πάιξαμε περισσότερο με τον Λάζαρο, όχι όμως κατευθείαν, αλλά σε δεύτερες φάσεις".

Κατέληξε μιλώντας για τους στόχους του "Δικεφάλου" και το πόσο μπορεί να επηρεάσει μία ομάδα η αλλαγή ενός παίκτη: " Είναι πολύ νωρίς. Ο Γαλατσόπουλος είπε ότι προέχει η εξυγίανση. Βλέπεται ότι η απουσία ένος παίκτη μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα, είναι πολύ φτωχά τα ρόστερ και έτσι ο κάθε παίκτης έχει σημασία".

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του είπε: " Προετοιμαστήκαμε ώστε σε αυτό το ματς να μην δεχτούμε πολλά τρίποντα από τον Αρη και να μην του δώσουμε πολλές δεύτερες επιθέσεις. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που δεχτήκαμε κάποια ελεύθερα σουτ από τον Αρη στη συνέχεια δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Παράλληλα πήραμε και τα ριμπάουντ και μέσω της άμυνας πήραμε ψυχολογία.

Επίσης, βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ, σε αντίθεση με το ματς απέναντι στον ΚΑΟΔ δεν χάσαμε την διαφορά παρά την πίεση που είχαμε και τελικά μπορέσαμε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ