ΜΑΡΟΥΣΙ

Mαρκόπουλος: "Καλή προετοιμασία"

Mαρκόπουλος: "Καλή προετοιμασία"
Μαρκόπουλος

Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν το Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Αμαρουσίου

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς με τους "κυανέρυθρους" δεν βρέθηκε ο Στίβενσον που προφυλάχθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού ο οποίος όμως δεν αναμένεται να του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς με την Καβάλα.
Ο Έλληνας κόουτς που εκτός του Αμερικανού, χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές είπε: " Είναι φανερό ότι τα παιδιά έχουν και κέφι και φιλοδοξία να προσπαθήσουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Το μόνο ζητούμενο είναι να φτάσουμε στα πλει οφ και να είμαστε όλοι υγιείς, γιατί δυστυχώς ήταν ελάχιστες οι αγωνιστικές που παίξαμε πλήρεις. Το θετικό ήταν ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία κερδίσαμε γιατί ο καθένας έδειξε πόσο χρήσιμος μπορεί να φανεί".

"Μένουν τέσσερα παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου και από τη μια θα φροντίσουμε να πάρουμε τις νίκες που μπορούμε ώστε να πάρουμε μια καλή θέση, ενώ από την άλλη θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για να βρεθούμε στην καλύτερη φόρμα την κατάλληλη στιγμή γιατί κακά τα ψέματα οι ομάδες από τις θέσεις 3 έως το 6, δείχνουν να βράζουν στο ίδιο καζάνι

".

Τέλος, ο Γιώργος Διανατόπουλος πιστοποίησε ότι αποθεραπεύτηκε και το μόνο που απομένει είναι να ξαναμπεί στο ρυθμό των συμπαικτών του.


TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ