STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Μαρκόπουλος: "Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χάρης Μαρκόπουλος μίλησε για τη σημαντική νίκη του Κοροίβου μέσα στη Κηφισιά, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει τις αποφάσεις της στο τέλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στην αναμέτρηση Κηφισιά - Κόροιβος, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκτός έδρας νίκη με σκορ 60-61.

Χάρης Μαρκόπουλος (προπονητής Κοροίβου): "Συγχαρητήρια στον Ηλία Παπαθεοδώρου για την επιτυχία με την Εθνική Εφήβων και για την ομάδα που έχει φτιάξει φέτος. Η Κηφισιά μέχρι στιγμής δείχνει να ξέρει τι ζητάει. Και οι δυο ομάδες επικεντρωθήκαμε στην άμυνα σήμερα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνά μας και ελέγξαμε το παιχνίδι. Βάλαμε κρίσιμα καλάθια. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση αλλά μένουμε ταπεινοί γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και στο τέλος κρίνονται όλα".

Ανδρέας Χριστοδούλου (μπασκετμπολίστας Κοροίβου): "Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Οι προπονητές μας βρήκαν τις αδυναμίες της Κηφισιάς . Το παιχνίδι κρίθηκε στο καλάθι. Πήραμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".

Ηλίας Παπαθεοδώρου (προπονητής Κηφισιάς): 'Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ένα ματς τακτικής στην άμυνα. Κλειστό παιχνίδι με χαμηλό σκορ. Ο αγώνας κρίθηκε στο τέλος όπως και τα περισσότερα ματς φέτος. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τις αποφάσεις μας στο τέλος . Τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε και δουλεύουμε σκληρά για την επόμενη αγωνιστική με την Καβάλα. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για σήμερα".

Δημήτρης Μαυροειδής (μπασκετμπολίστας Κηφισιάς): "Ο Κόροιβος είναι μια οργανωμένη ομάδα . Όταν το ματς πάει στον πόντο δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει στο τέλος , είναι και θέμα τύχης. Δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ