STOIXIMAN GBL

Μαρκόπουλος: “Να κρατήσουμε τον ρυθμό…”

Ο Σούλης μίλησε για το σαββατιάτικο (18/10, 17.00) ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη τονίζοντας πως οι "κίτρινοι" έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Διαβάστε τι δήλωσε ο έμπειρος κόουτς αλλά και ο Κώστας Κακαρούδης

Για το εκτός έδρας σαββατιάτικο (18/10, 17.00) παιχνίδι με τον Αρη μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, o οποίος στάθηκε πως ο “Δικέφαλος” θα αγωνιστεί σε μια “καυτή” έδρα. Συγκεκριμένα ο κόουτς του ΠΑΟΚ δήλωσε:

“Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε ομάδα το προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο. Ένας αγώνας ΠΑΟΚ – Άρης είναι πάντα ιδιαίτερος, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η ψυχολογία και πως θα μπορέσουν οι παίκτες να βρουν και να διατηρήσουν τον ρυθμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα για τις ομάδες. Είμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική και κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια τις αδυναμίες και τα προτερήματα των ομάδων, βλέπουμε διαρκώς καινούρια πράγματα και προσπαθούμε να τα προσθέσουμε μέσα στη δική μας προετοιμασία για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία καυτή έδρα, από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος και με μία ομάδα πάρα πολύ δυνατή και πολύ διαφορετική από πέρσι. Ο Άρης είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα και από την αμυντική του προσπάθεια ξεκινά για να πάρει κι αυτό που θέλει και στην επίθεση. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, έχοντας και την κούραση από το παιχνίδι της Σμύρνης, αλλά αυτή είναι μία κατάσταση την οποία θα την έχουμε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, που έχουμε τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Κακαρούδης: “Δύσκολο ματς που νομίζω θα έχει αίσιο τέλος για εμάς”

Ο Κώστας Κακαρούδης τόνισε: “Η ψυχολογία μας είναι σίγουρα καλή μετά την σπουδαία νίκη που πετύχαμε στη Σμύρνη, αλλά πρέπει να μάθουμε να ξεχνάμε γρήγορα, είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά αποτελέσματα και να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι, όπως συμβαίνει τώρα με το ντέρμπι με τον Άρη, γιατί έτσι θα πάμε μέχρι τα Χριστούγεννα και ελπίζω και ακόμη περισσότερο.

Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, που πάντα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και για τους παίκτες και για τους φιλάθλους, οπότε το περιμένω κι εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου και σίγουρα πάμε για τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται συνήθως στο πάθος, στη συγκέντρωση και στο καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Η ομάδα μας έχει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ο Άρης είναι καλοδουλεμένη ομάδα, φαίνεται αυτό στο γήπεδο, έχει αρχές και σκεπτικό που το ακολουθεί κατά γράμμα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος για μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ