EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Το πάθημα μας έγινε μάθημα"

Μάντζαρης: "Το πάθημα μας έγινε μάθημα"
INTIME SPORTS

Στο πάθημα του ΟΑΚΑ, που έγινε μάθημα στην Βαλένθια, στάθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Βαλένθια.

Η πρώτη αγωνιστική της Euroleague συνδυάστηκε με σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε της Βαλένθια, μέσα στην Ισπανία, με 68-71.

Ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν στη νίκη των "ερυθρόλευκων" ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ μετά το τέλος του αγώνα.

Αρχικά, ο 24χρονος γκαρντ δήλωσε πως "πιστεύω ότι είχαμε δύσκολη πρεμιέρα και ότι δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ μέσα, ειδικά αν μπεις στον ρυθμό της Βαλένθια δύσκολα ξεφεύγεις".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Εμείς καταφέραμε να την κατεβάσουμε στους 68 πόντους .Το πάθημα μας έγινε μάθημα στο Κύπελλο, όταν είδα τον Σλούκα στις βολές στα -6,4'' είπα κάτι μου θυμίζει αυτό! Ξέρουμε ότι έχουμε απουσίες και γι' αυτό το λόγο πρέπει να προσαρμοστούμε. Σίγουρα σήμερα είχαμε και το άγχος της πρεμιέρας. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας μετά την ήττα της περασμένης βδομάδας, είναι απλά μία νίκη και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε απλά μία καλή ομάδα, είμαστε μία ομάδα που κυνηγάει τίτλους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ