ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"

Μάντζαρης: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς"
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στο Final-4 κι ελπίζει η ομάδα του να κάνει το break στο 2ο ματς στη Σιένα

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στο Redplanet.gr για τη σειρά των πλέι οφ του Ολυμπιακού με τη Σιένα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα ματς στην Τοσκάνη και ξεκαθάρισε πως αν πετύχει κάτι τέτοιο θα βρίσκεται στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητές του και μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

"Σίγουρα πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Όπως ξέρουν όλοι, στο ξεκίνημα αυτής της ομάδας, αρκετοί σχολίαζαν για την Ευρωλίγκα... "άντε να περάσουν, τουλάχιστον, στο TOP-16 και αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια όλοι έλεγαν πως θα είναι ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το αν θα φτάσουμε στα προημιτελικά και φτάσαμε", τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης και συνέχισε:

"Είμαστε στο TOP-8 τώρα, οπότε γιατί να μην φτάσουμε έως και το FInal-4; Μπορούμε. Πιστεύω πως θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θεωρώ πως εξαρτάται καθαρά από εμάς.

Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε στο γήπεδο αυτά πάνω στα οποία δουλεύουμε, πιστεύω πως θα έχουμε πολλές πιθανότητες τόσο στο να πάρουμε μία νίκη στην Ιταλία, όσο και να πάρουμε την πρόκριση στο Final-4. Γιατί όχι;".

Στη συνέχεια, ο Μάντζαρης τόνισε πως ελπίζει ο Ολυμπιακός να κερδίσει το δεύτερο ματς στη Σιένα: "Για να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να διαλέξω ματς και να πω το ποιο είναι το πιο καθοριστικό. Αλλά αυτό που μπορώ να πω και είναι η άποψη μου, είναι πως στο δεύτερο παιχνίδι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε το "break". Στον πρώτο αγώνα θεωρώ πως θα υπάρχει ενθουσιασμός και όλοι θα είναι υποψιασμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι, από πλευράς Σιένα".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μάντζαρη στο Redplanet.gr και δείτε το video!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ