EUROLEAGUE

Μάντζαρης: "Η Εφές το ήθελε περισσότερο"

Μάντζαρης: "Η Εφές το ήθελε περισσότερο"
INTIME SPORTS

Στην ανωτερότητα της Αναντολού Εφές, αλλά και στη θέληση που είχαν για τη νίκη στάθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λίγη ώρα μετά την ήττα της ομάδας του στην Τουρκία.

Η πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό ήρθε στη χειρότερη, βάσει επιδόσεων, εμφάνισή του στο Top 16, απέναντι στην Αναντολού Εφές με 84-70. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την κακή άμυνα του δευτέρου μέρους, ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει και της συνέχειας.

Αρχικά, ο γκαρντ των Πειραιωτών δήλωσε: "Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί καθώς δεχθήκαμε 62 πόντους. Όταν έχουμε την καλύτερη άμυνα μόνο απογοητευμένοι μπορούμε να είμαστε. Στην επίθεση ήμασταν στατικοί και η Εφές βρήκε ρυθμό έβαλε σουτ και πήρε τη νίκη".

Για την άμυνα της Εφές: "Η Εφές έδειξε ότι ήθελε παραπάνω το παιχνίδι από εμάς. Έτρεξε πιο πολύ και εκεί κρίθηκε το παιχνίιδι κατά την άποψή μου", ενώ πρόσθεσε ότι "έχουμε πει ότι πάμε για να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα χάσαμε αλλά ως εκεί. Από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα τριών μηνών το Top 16 και δεν πρέπει να μένουμε πίσω".

Από την πλευρά του, ο Μίλαν Τόμιτς είπε: "Ελέγχαμε το παιχνίδι και αμυντικά αλλά και επιθετικά. Πετύχαμε αρκετά εύκολα καλάθια στο μισό γήπεδο αλλά και στο τρανζίσιον. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε παραπάνω τη μπάλα με αποτέλεσμα να τρώμε εύκολα καλάθια. Το αποτέλεσμα ήταν απόρροια της εικόνας μας".

Για την διαφορά σχολίασε "Στο τέλος όταν έχεις αυτοπεποίθηση και βάζεις εύκολα καλάθα στο μις ματς δεν βάζαμε εύκολα καλάθια. Χάσαμε ένα παιχνίδι πρέπει να συνεχίσουμε", ενώ πρόσθεσε ότι "Η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μικρότερη. Το τοπ 16 είναι ένας μαραθώνιος. Είτε έχουμε 4-0 είτε 4-1 πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ