ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μανωλόπουλος: "Δείχνει σοβαρός ο τραυματισμός του Χάγκινς"

Ο Χάγκινς αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ
Ο Χάγκινς αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για τον τραυματισμό του Τζος Χάγκινς στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, εξηγώντας πως οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ευχάριστες.

Το Περιστέρι ηττήθηκε εντός έδρας από τον Προμηθέα, αυτό που απασχολεί περισσότερο απ όλα τον Σωτήρη Μανωλόπουλο όμως είναι ο τραυματισμός του Τζος Χάγκινς. Περίπου δύο λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο βραχύσωμος γκαρντ έπιασε τον αριστερό οπίσθιο μηριαίο μετά από διείσδυση, ζητώντας λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την αλλαγή του.

Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε τη βοήθεια του Γιανίκ Μορέιρα και του φυσικοθεραπευτή των γηπεδούχων για να αποχωρήσει από το παρκέ, αφού του ήταν αδύνατο να περπατήσει μέχρι τον πάγκο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευση και τον προβληματισμό του για το γεγονός, λέγοντας πως "είναι αρχή ακόμη, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή για εμάς είναι να μην αποδειχθεί ότι ο τραυματισμός του Τζος Χάγκινς είναι πολύ σοβαρός. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, αλλά θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ