ΠΑΟΚ

Mαλέλης: "Εντονο το ενδιαφέρον του Κοντομηνά"

Mαλέλης: "Εντονο το ενδιαφέρον του Κοντομηνά"

Ο Μάνος Μαλέλης μίλησε για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την προοπτική ο γνωστός επιχειρηματίας να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για την προοπτική να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημήτρη Κοντομηνάς μίλησε ο στενός συνεργάτης του, Μάνος Μαλέλης. Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

"Μέχρι τις 10 Αυγούστου θα έχουμε εκδηλώσει και επίσημα το ενδιαφέρον μας. Πρέπει να αναβαθμιστεί η εικόνα του κ. Κοντομηνά στη Βόρεια Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στα πλαίσια αυτά υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μείνουμε μόνο στην καταβολή του ενός εκατομμυρίου στην ΑΜΚ της ΚΑΕ. Υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και η τρίτη θέση απαιτεί πολλά περισσότερα για την αναβάθμιση της ομάδας".

Συνεχίζοντας ανέφερε: "Σε πρώτη φάση θα υπάρξει μια συνεργασία με την διοίκηση για να δούμε τα οικονομικά δεδομένα. Αφού ενημερωθούμε λεπτομερώς, θα καταθέσουμε συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Κοντομηνά που θα αποφασίσει για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μπει στον ΠΑΟΚ".

Για τον Γιώργο Ανδρέου, τόνισε: "Αν ο κ. Ανδρέου προλάβει τη διαδικασία και καταβάλλει το 1.000.000 ευρώ στην ΑΜΚ, τότε εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ