ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μακσβίτις: "Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι να κρατάς τον κορμό σου"

Μακσβίτις: "Ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα του πόσο σημαντικό είναι να κρατάς τον κορμό σου"
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Ζάλγκιρις, Καζίς Μακσβίτις, αποθέωσε τον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" αποτελούν παράδειγμα για τις άλλες ομάδες στην EuroLeague, αφού έδειξαν πόσο σημαντικό είναι για έναν σύλλογο να κρατάει ανέπαφο τον κορμό του ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Τα κομπλιμέντα προς την πλευρά του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Ο Καζις Μακβίτις ήταν ο τελευταίος που είχε να πει καλά λόγια για τους "ερυθρόλευκους" και τον τρόπο που δουλεύουν, μιλώντας σε λιθουανικό podcast.

Ο τεχνικός της Ζάλγκιρις ρωτήθηκε για την σημασία της διατήρησης ενός βασικού κορμού για τις ομάδες και ανέφερε τον Ολυμπιακό για να ενισχύσει το επιχείρημά του.

"Ξέρω ένα πράγμα: Το να διατηρήσει μία ομάδα τον κορμό της αποτελεί πονοκέφαλο και δεν είναι καθόλου... φθηνό για τους διοικούντες" δήλωσε αρχικά ο Μακσβίτις, πριν προσθέσει: "Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όμως είναι χρήσιμο για να έχεις μέλλον. Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα. Διατήρησε τον κορμό του και βρίσκεται στην ελίτ της EuroLeague".

Κλείνοντας, ο Μακσβίτις τόνισε: "Η Αναντολού Εφές, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα επίσης το έκαναν και αυτό ήταν καλό. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικό βέβαια για μία ομάδα να βρίσκει τρόπους να είναι εξίσου δυνατή σε άμυνα και επίθεση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ