ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ

ΜακΚόλουμ: "Ο Σλούκας πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό δεν προκάλεσε κρότο μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός αυτών, με πληθώρα παικτών να σχολιάζουν το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Λουίτζι Ντατόμε, σχολίασε την Πέμπτη (19/7) την μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναίκό, λέγοντας πως δεν θα έπραττε κάτι αντίστοιχο, ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός που πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανιώνιο, μίλησε στο BasketNews, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση του Σλούκα , ενώ μπήκε και στη θέση του Ολυμπιακού, παρομοιάζοντας την περίπτωσή του με εκείνη του Σπανούλη όταν βρισκόταν στα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ο Σλούκας μεγαλώνει. Δε λέω ότι δεν θα είναι στο ίδιο επίπεδο . Δεν το ξέρω. Μόνο εκείνος ξέρει πως προετοιμάζεται και πως θα εξελιχθεί το σώμα του τα επόμενα χρόνια.

Αλλά με βάση την εμπειρία μου θα έλεγα, ότι για έναν παίκτη που μεγαλώνει, ίσως θα ήταν καλύτερο ένα διετές συμβόλαιο και μετά από αυτό θα μπορούσε να πηγαίνει χρόνο με τον χρόνο, επειδή όταν φτάνεις τα 35 δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Βλέποντάς το από αυτή την οπτική θα πρέπει να έχει κατανόηση και δεν είναι ότι δεν τον σέβονται στον Ολυμπιακό, απλά προσπαθούν να διατηρήσουν τον οργανισμό".

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ