ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΚίσικ: "Δεν ξέρω ακόμα αν είμαστε τυχεροί ή άτυχοι που δεν θα έχει φιλάθλους ο Παναθηναϊκός"

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δήλωσε ότι ανυπομονεί για το αυριανό (9/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) προσθέτοντας ότι δεν ξέρει αν είναι καλό η κακό που δεν θα έχει φιλάθλους το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για το αυριανό (9/10) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00, LIVE Blog απο το Sport24.gr) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague και ο Σακίλ ΜακΚίσικ δηλώνει... ανυπόμονος.

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για το ντέρμπι, για το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο και δεν ξέρει αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά και τα σημεία που θα κριθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά ο Αμερικανός δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για το ντέρμπι. Έμαθα πολλά πέρυσι όταν έπαιξα στο αντίστοιχο ντέρμπι και είμαι έτοιμος για τον... 2ο γύρο".

Για το πώς προετοίμασε τους νέους συμπαίκτες του για το ντέρμπι και αν τους είπε κάτι: "Στους νέους συμπαίκτες μου είπα ότι δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί ή άτυχοι που δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο. Ελπίζω στον δεύτερο γύρο να έχουμε φιλάθλους για να βιώσουν οι συμπαίκτες μου την ατμόσφαιρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε τη νίκη και εκεί έχουμε εστιάσει".

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα: "Κλειδί θα είναι η άμυνα. Πρέπει να περιορίσουμε τους γκαρντ τους. Όποιος ελέγξει την άμυνα θα πάρει τη νίκη. Χρειαζόμαστε τη νίκη και εστιάζουμε στην άμυνά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ