ΑΙΓΑΛΕΩ

ΜακΓκραθ: "Με έπεισαν Κλαρκ και Μπρέισι"

ΜακΓκραθ: "Με έπεισαν Κλαρκ και Μπρέισι"
ΜακΓκραθ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο νεοαποκτηθείς άσος του Αιγάλεω Ντόνι ΜακΓκραθ

Τον Αμερικανό με ιρλανδικό διαβατήριο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Κάρολος Σπασσώφ. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κλειστό της ομάδας όπου ο παίκτης είχε την πρώτη γνωριμία με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον Αντρέ Πάτερσον που έκλεισε τα 33 του χρόνια.
Αναφερόμενος στον νέο σταθμό της καριέρας του τόνισε: " Χαίρομαι ιδιαίτερα που το Αιγάλεω θα μου δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συναντήσω στην ομάδα τον Κρις Μπρέισι, με τον οποίο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Ο Κρις μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τον προπονητή και τις συνθήκες που επικρατούν, ενώ θετικότατη εντύπωση είχε από το Αιγάλεω και ο "Κίκι" Κλαρκ, με τον οποίο επίσης μίλησα".

"Τόσο ο Κρις, όσο και ο "Κίκι", στάθηκαν στον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα εντός έδρας παιχνίδια. Με έκαναν, λοιπόν, να ανυπομονώ για το πρώτο μου παιχνίδι και ελπίζω ότι με την βοήθεια των φιλάθλων μας, θα φτάσουμε στη νίκη



".
TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ