ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Θέλει τον Πασκουάλ με διετές συμβόλαιο, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο

Μακάμπι: Θέλει τον Πασκουάλ με διετές συμβόλαιο, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο
INTIME SPORTS

Τον Ισπανό προπονητή, Τσάβι Πασκουάλ θέλει στον πάγκο της η Μακάμπι, που σύμφωνα με το ισραηλινό SPORT5, είχε μία πρώτη επαφή μαζί του κάνοντάς του πρόταση για διετές συμβόλαιο.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ οδεύει προς την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Σε αυτή θέλει να έχει στον πάγκο της ένα μεγάλο όνομα όπως αυτό του Τσάβι Πασκουάλ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το ισραηλινό SPORT5, η "ομάδα του λαού' είχε μία πρώτη επαφή με τον κόουτς της Ζενίτ και κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο. Η πρόταση αυτή ωστόσο, βρίσκει εμπόδια στον δρόμο. Αρχικά ο Πασκουάλ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης μέχρι το καλοκαίρι του 2024, συνεπώς θα πρέπει να γίνουν διαπραγματεύσεις και με την ρωσική πλευρά προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να τον φέρουν στο Τελ Αβίβ.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ισραηλινών, τα οικονομικά "θέλω" του Πασκουάλ είναι αρκετά υψηλά και θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν την "χρυσή τομή' προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί ωστόσο στην Ρωσία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του πολύπειρου Ισπανού κόουτς.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ