EUROLEAGUE

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε τον αντικαταστάτη του Σφαιρόπουλου και περιμένει

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε τον αντικαταστάτη του Σφαιρόπουλου και περιμένει
INTIME SPORTS

Να εκμεταλλευθούν την ρευστή κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία θέλουν οι παράγοντες της Μακάμπι, που θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Τσάβι Πασκουάλ να μετακομίσει στο Τελ Αβίβ.

Λίγες ημέρες μετά από την απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η Μακάμπι φαίνεται πως βρήκε τον άνθρωπο στον οποίο θέλει να δώσει την σκυτάλη. Σύμφωνα με την Israel Hayom, οι παράγοντες της ομάδας του Τελ Αβίβ έχουν ξεχωρίσει τον Τσάβι Πασκουάλ και περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο υπόλοιπο της σεζόν στη EuroLeague για να δουν αν θα τον κυνηγήσουν άμεσα ή αν θα περιμένουν το καλοκαίρι και θα πορευθούν έως τότε με υπηρεσιακό προπονητή τον Αβί Εβέν.

"Η Μακάμπι θέλει να εκμεταλλευθεί την περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, θέλει να προχωρήσει σε μία εντυπωσιακή κίνηση. Αν ο Τσάβι Πασκουάλ αποχωρήσει από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τότε η ομάδα θα προσπαθήσει να τον προσελκύσει. Έχει παρθεί η απόφαση για την πρόσληψη ενός μεγάλου Ευρωπαίου προπονητή αυτό το καλοκαίρι και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να προκύψει πολυετής συμφωνία μαζί του" αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ