ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπάλντουιν

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο Μπάλντουιν
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ "κοιτάζει" κατάματα το ενδεχόμενο να πορευτεί χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντουιν για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους Ισραηλινούς να εξετάζουν μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, αφού ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε τη φετινή διοργάνωση με 2-3 στην προημιτελική σειρά.

Ο Όντετ Κάτας είδε τον Γουέιντ Μπάλντουιν να τίθεται εκτός των πλάνων του για τα τρία από τα πέντε κρίσιμα ματς των playoffs, ενώ μετά από τον αποκλεισμό των Ισραηλινών βλέπει κατάματα και το ενδεχόμενο να χάσει τον Αμερικανό γκαρντ για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως σημειώνει ο Άρελ Γκίνσμπερ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι πιθανότητες να ξαναπαίξει ο Μπάλντουιν στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν είναι πολλές, αφού αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ακόμα έναν μήνα. Στις τάξεις της Μακάμπι, ωστόσο, διατηρούν ελπίδες για να ενταχθεί στη 12άδα του Κάτας στους τελικούς του πρωταθλήματος, αν, φυσικά, η ομάδα εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Μάλιστα, οι Ισραηλινοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενισχυθούν στην περιφέρεια και στις θέσεις των γκαρντ, για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Αμερικανός, που υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και δεν αγωνίστηκε στα Game 2, Game 3 και Game 5 της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ