ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Όντεντ Κάτας σε πρώτο πλάνο για τη θέση του προπονητή

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Όντεντ Κάτας σε πρώτο πλάνο για τη θέση του προπονητή
EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Τσάβι Πασκουάλ, με τους διοικούντες τον σύλλογο να κάνουν την πρώτη επαφή με τον Όντεντ Κάτας.

Η Ζενίτ παραμένει ανένδοτη σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιο του Τσάβι Πασκουάλ, ο 49χρονος τεχνικός δεν φαίνεται εφικτό να αποχωρήσει άμεσα από τη Ρωσία κι έτσι η Μακάμπι Τελ Αβίβ άρχισε ήδη να εξετάζει τις εναλλακτικές της.

Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου, στο Ισραήλ έγινε λόγος για την υποχρέωση πλέον της "ομάδας του λαού" να στραφεί σε plan b σε ό,τι έχει να κάνει με τη θέση του προπονητή. Η πιο απλή εκ των περιπτώσεων που εξετάζονται είναι αυτή του Όντεντ Κάτας, ο οποίος παραμένει ανενεργός εδώ κι ένα χρόνο -από την στιγμή δηλαδή που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Όπως αναφέρει το Sport5 του Ισραήλ, η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ήδη ραντεβού με τον Όντεντ Κάτας, με σκοπό να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για δεύτερη φορά. Θυμίζουμε πως ο 48χρονος τεχνικός καθοδήγησε την "ομάδα του λαού" ως προπονητής το 2007/08, δίχως ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα αφού παραιτήθηκε στα μισά της σεζόν.

Πλέον όμως, πολύ πιο έμπειρος, αλλά και εξίσου αγαπητός από τον κόσμο της ομάδας, μπορεί να επιδιώξει την επιστροφή στην EuroLeague.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ