ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Πηγαίνει σε plan b επειδή ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να "σπάσει" το συμβόλαιό του

Μακάμπι: Πηγαίνει σε plan b επειδή ο Τσάβι Πασκουάλ δεν μπορεί να "σπάσει" το συμβόλαιό του
INTIME SPORTS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει ό,τι μπορεί για γίνει ο Τσάβι Πασκουάλ ο νέος προπονητής της, η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης όμως μοιάζει ανένδοτη και δεν "σπάει" το συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού.

Το θέμα του Τσάβι Πασκουάλ έχει εξελιχθεί σε σίριαλ για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ κι αρκετές ημέρες. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια της "ομάδας του λαού" προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Τουλάχιστον όχι όσο η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης παραμένει ανένδοτη σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Στη διάρκεια της ημέρας, ο εκπρόσωπος του Τσάβι Πασκουάλ, εξήγησε ισραηλινή ιστοσελίδα πως η υπόθεση οδηγείται σε ναυάγιο αφού "ο Τσάβι (Πασκουάλ) έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ, η οποία δεν τον αφήνει να φύγει. Προς το παρόν αυτή είναι η τελική απόφαση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μοιάζει πιθανό να συμβεί κάτι άλλο".

Αν μάλιστα κρίνουμε από το γεγονός πως πριν από μερικές ημέρες οι αξιώσεις της ρωσικής ομάδας καταγράφηκαν στα 3.000.000€ για να συναινέσει στον "γάμο" των δύο πλευρών, αντιλαμβάνεται κι ο πλέον αδαής πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί επί της ουσίας.

Κάπως έτσι, στο Ισραήλ έχουν ήδη εμφανίσει τις δύο εναλλακτικές επιλογές για την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρόκειται για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς και τον Όντεντ Κάτας, ο οποίος δεν εργάστηκε φέτος σε κάποια ομάδα ως προπονητής.

Παρεμπιπτόντως, η Τρίτη 14 Ιουνίου καταγράφεται ως η καταληκτική ημερομηνία για οτιδήποτε οριστικό αφορά στον Τσάβι Πασκουάλ. Ειδάλλως, η "ομάδα του λαού" θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ