ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει σε ειδικό ρόλο

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει σε ειδικό ρόλο
INTIME SPORTS

Το αδιέξοδο με την υπόθεση του Τσάβι Πασκουάλ οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ριζική αλλαγή πλεύσης, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να είναι ο δεύτερος πρώην εργαζόμενος της "ομάδας του λαού" που είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν κατάφερε να "σπάσει" το συμβόλαιο που είχε με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, αλλά αυτό δεν προβλημάτισε στο ελάχιστο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έτρεξε άμεσα το plan b.

Αυτό που περιλαμβάνει την επιστροφή ανθρώπων - κλειδιών για την ιστορία του οργανισμού. Η αρχή έγινε με τον Όντεντ Κάτας, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει επίσης τον Ντέιβιντ Μπλατ. Όπως αποκάλυψε το Sport5, ο άλλοτε προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να έχει ρόλο ειδικού συμβούλου, προκειμένου να βοηθήσει με την τεχνογνωσία και το... μάτι του, στη δημιουργία ενός συνόλου που θα καταφέρει να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή στο Ισραήλ.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο αλλαγές για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θα αποχαιρετήσει αρκετούς από τους παίκτες που βρίσκονται φέτος στο έμψυχο δυναμικό της -πέραν όλων των άλλων αλλαγών.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ