ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η μετακόμιση στο Βελιγράδι και η έλλειψη εσόδων από τα εισιτήρια θα της στοιχίσουν 5 εκατομμύρια ευρώ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Η μετακόμιση στο Βελιγράδι και η έλλειψη εσόδων από τα εισιτήρια θα της στοιχίσουν 5 εκατομμύρια ευρώ
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Το οικονομικό βάρος της μετακόμισης της Μακάμπι από το Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι, των αποζημιώσεων στους κατόχους διακρείας και της έλλειψης εσόδων από μεμονωμένα εισιτήρια αναμένεται να αγγίξει τα 5.1 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα μετράει 15 νίκες και 13 ήττες στην EuroLeague, απολογισμός που της επιτρέπει να συνεχίζει να ονειρεύεται την απευθείας πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. Ωστόσο, σε οικονομικό επίπεδο ο σύλλογος έχει δεχθεί φέτος ένα τεράστιο πλήγμα, λόγω της μετακόμισης από το Ισραήλ στη Σερβία και λόγω της έλλειψης εσόδων από εισιτήρια, αφού οι αγώνες της στο Βελιγράδι γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τον Τόμερ Γκιβάτι του Israel Hayom, η οικονομική ζημιά της Μακάμπι ανέρχεται στα 5.1 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων που θα πρέπει να καταβληθούν στους κατόχους τα εισιτηρίων διαρκείας, αλλα και των λειτουργικών εξόδων για τη διαβίωση όλων των μελών της ομάδας στο Βελιγράδι, η οποία υπολογίζεται να αγγίξει τα 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ