ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Προς την έξοδο ο Χίλιαρντ σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ

Μακάμπι: Προς την έξοδο ο Χίλιαρντ σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
INTIME SPORTS

Ο Νταρούν Χίλιαρντ δεν θα ταξιδέψει με την Μακάμπι στην Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάγερν και σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ βρίσκεται πλέον προς την έξοδο, αφού δεν ταιριάζει στα πλάνα του Όντεντ Κάτας.

Μία ηχηρή αποχώρηση φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών στην Μακάμπι. Αυτό υποστηρίζει η ισραηλινή ιστοσελίδα "sportswalla.co.il", αναφέροντας ότι ο Νταρούν Χίλιαρντ έχει πέσει σε δυσμένεια και είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του.

Το πρώτο σημάδι είναι το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα ταξιδέψει με την Μακάμπι στην Γερμανία για τον αγώνα με την Μπάγερν (2/12, 21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Πλέον μένει να φανεί αν αυτή η απόφαση του Όντεντ Κάτας θα σημάνει και την αποπομπή του Αμερικανού, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει, λόγω και ενός τραυματισμού που δεν τον άφησε να βρει ρυθμό.

Την φετινή σεζόν ο Χίλιαρντ έχει 4.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής σε 6 αγώνες (3 βασικός).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ