ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Προπονήθηκε ο Μπάλντουιν, ελπίδες ότι θα αγωνιστεί στο Game 4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γουέιντ Μπάλντουιν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Μακαμπι πριν από το αποψινό (2/5) Game 4 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τους Ισραηλινούς να ελπίζουν ότι θα τον έχουν στην διάθεσή τους.

Ο Γουέιντ Μπάλντουιν δεν βρίσκεται στο 100% ετοιμότητας. Στην Μακάμπι όμως εδώ και μερικές ώρες χαμογελούν, αφού πήρε μέρος στην χθεσινή (1/5) προπόνηση της ομάδας και ενδεχομένως να είναι διαθέσιμος στο αποψινό (2/5) με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Το γεγονός βέβαια ότι ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε μέρος του προγράμματος της Μακάμπι δεν λέει πολλά, αφού είχε συμμετάσχει και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το Game 3, με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού να τον αφήνουν τελικά εκτός.

Παρόλα αυτά, στα ισραηλινά ΜΜΕ φαίνεται να υπάρχει μία αισιοδοξία ότι τελικά θα συμπεριληφθεί στην 12αδα της "ομάδας του λαού" ενόψει του κρίσιμου Game 4. Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι προηγείται με 2-1 στην σειρά.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ