ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Όλοι οι οπαδοί της που θα είναι στο Βελιγράδι θα μπουν στο γήπεδο στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ πανηγυρίζουν την κατάκτηση της EuroLeague το 2014
Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ πανηγυρίζουν την κατάκτηση της EuroLeague το 2014 AP

Η Μακάμπι τελικά βρήκε την λύση και ανακοίνωσε ότι όσοι οπαδοί της βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο θα μπορέσουν να βρεθούν κανονικά στην "Χάλα Πιονίρ" στο αποψινό (30/4) Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24)

Η Μακάμπι αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό της στο αποψινό (30/4) Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR με στο Βελιγράδι (20:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) από ότι συνήθως - όπου το όριο ήταν 300 οπαδοί.

Έπειτα από προσπάθειες που έκανε για περίπου μία εβδομάδα η ισραηλινή ομάδα κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με την σερβική αστυνομία και ανακοίνωσε ότι όσοι οπαδοί της βρίσκονται στο Βελιγράδι και έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορέσουν να δώσουν κανονικά το παρόν στο παιχνίδι.

Λεπτομέρειες για πόσο κόσμο θα έχει τελικά στο πλευρό της δεν έχουν γίνει γνωστές. Σύμφωνα ωστόσο με όσα αναφέρουν διάφορα ισραηλινά ΜΜΕ, στην "Χάλα Πιονίρ" αναμένεται να βρεθούν περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας, κάνοντας το γήπεδο να μοιάζει πράγματι με έδρα της Μακάμπι.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ