ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι, Νίμπο: "Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί αν ήταν στην θέση μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την EuroLeague"

Μακάμπι, Νίμπο: "Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί αν ήταν στην θέση μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την EuroLeague"
EUROKINISSI

Ο Τζος Νίμπο δήλωσε ότι θεωρεί πως η Μακάμπι έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και να κατακτήσει την EuroLeague, προσθέτοντας ότι θεωρεί πως αν οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχε αντιμετωπίσει αυτά που πέρασε η ομάδα του λόγω των εχθροπραξιών ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη θα είχε διαλυθεί.

Η Μακάμπι ετοιμάζεται για το αποψινό Game 1 με τον Παναθηναϊκό AKTOR (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ για τα playoffs της EuroLeague, με τον Τζος Νίμπο να παραχωρεί συνέντευξη στην ισραηλινή ιστοσελίδα "israelhayom.co.il" και να δείχνει ότι όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Αμερικανός σέντε ρωτήθηκε σχετικά και τόνισε ότι "αυτός είναι ο στόχος μας, το όνειρό μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την EuroLeague και - αν το κάνουμε - θα είναι μία απίστευτη ιστορία".

Ο Νίμπο είπε πάντως κι άλλα. Και - κυρίως - στάθηκε στο γεγονός ότι η Μακάμπι υποχρεώθηκε να παίξει σχεδόν όλη την σεζόν έχοντας ως έδρα το Βελιγράδι λόγω των εχθροπραξιών του Ισραήλ με την Παλαιστίνη, αποθεώνοντας τους συμπαίκτες του.

"Η ενότητά μας ήταν αυτή που μας κράτησε ενωμένους, επειδή πολλά θα μπορούσαν να πάνε στραβά" δήλωσε αρχικά ο Νίμπο, για να προσθέσει: "Σε μία χρονιά όπως αυτή θα ήταν εύκολο για τους παίκτες να τα παρατήσουν και να φύγουν, να βρουν δικαιολογίες, αλλά αυτή η ομάδα είναι διαφορετική. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε διαλυθεί".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ