ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Μπράουν και Μπάλντγουιν έκαναν τη δουλειά κόντρα στη Χολόν πριν το ματς με τη Μπασκόνια για το play-in της EuroLeague

Μακάμπι: Μπράουν και Μπάλντγουιν έκαναν τη δουλειά κόντρα στη Χολόν πριν το ματς με τη Μπασκόνια για το play-in της EuroLeague
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν έκαναν τη δουλειά για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία επικράτησε της Χάποελ Χολόν με 91-82 πριν το ματς με τη Μπασκόνια για το play-in της EuroLeague (16/4, 20:00).

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έκανε περίπατο, αλλά πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στη Χάποελ Χολόν με 91-82, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μπασκόνια για το play-in της EuroLeague (16/4, 20:00).

Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπάλντγουιν ηγήθηκαν στο σκοράρισμα με 14 πόντους έκαστος, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Μπλατ (11 πόντοι), Νίμπο (10 πόντοι) και Σόρκιν (10 πόντοι).

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η Μακάμπι κατάφερε στο φινάλε να επικρατήσει. Πλέον στρέφει την προσοχή της στο επερχόμενο κομβικό ματς απέναντι στη Μπασκόνια.

Ο νικητής του ζευγαριού Μακάμπι - Μπασκόνια θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στα playoffs της EuroLeague.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-24, 45-43, 67-65, 91-82

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ