ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι, Ισραηλινά ΜΜΕ: "Παρελθόν ο Σφαιρόπουλος, σύντομα η ανακοίνωση"

Ο Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι σε αγώνα στο ΟΑΚΑ
Ο Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι σε αγώνα στο ΟΑΚΑ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να απομακρυνθεί από την θέση του προπονητή της Μακάμπι, με την ανακοίνωση να αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι μετράει τις τελευταίες ώρες του ως προπονητής της Μακάμπι. Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα "one.co.il", αναφέροντας ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση του συλλόγου για την λήξη της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Σφαιρόπουλος φαίνεται ότι θα πληρώσει το μάρμαρο για την άσχημη φετινή πορεία της Μακάμπι, με την ήττα-αποκλεισμό από την Χάποελ Τελ Αβίβ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, που έφερε και τις αντιδράσεις του κόσμου και την προσπάθεια των οπαδών να μπουκάρουν στα αποδυτήρια να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Σφαιρόπουλος βρισκόταν εδώ και μερικές ώρες σε δεινή θέση, με την απόφαση για το μέλλον του να αναμένεται να παρθεί μετά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ωστόσο σύμφωνα με τους ισραηλινούς η απόφαση για την απομάκρυνσή του φαίνεται ότι είναι ειλημμένη.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ