ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μακάμπι: Μέσα στην ημέρα (15/2) η απόφαση για το μέλλον του Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ η Μακάμπι έχει καλέσει Δ.Σ λόγω του αποκλεισμού από την Χάποελ Τελ Αβίβ και όσα ακολούθησαν και είναι πολύ πιθανό μέσα στην μέρα να παρθεί απόφαση για το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι εξελίξεις στον οργανισμό της Μακάμπι "τρέχουν" μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Τελ Αβίβ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και την αντίδραση των οπαδών που προσπάθησαν να μπουκάρουν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα, αλλά και την είδηση ότι οι Νάναλι, Ρέινολντς και Γουίλιαμς γλέντησαν σε κλαμπ λίγες ώρες αργότερα.

Με το μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου να θεωρείται πλέον επισφαλές, ήρθε νέο δημοσίευμα, από το σάιτ "Israel Hayom", σύμφωνα με το οποίο η Μακάμπι κάλεσε σήμερα (15/2) Διοικητικό Συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις, με μεγάλο μέρος του συμβουλίου να φέρεται να επιθυμεί την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού.

"Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη" δήλωσε ανώνυμη πηγή της ομάδας στο "Israel Hayom", με τον Έλληνα τεχνικό να φαίνεται πάντως ότι έχει ακόμα κάποιους υποστηρικτές μέσα στην ομάδα. Όπως και να έχει όμως, φαίνεται ότι μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν εξελίξεις στην Μακάμπι.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ