ΙΚΑΡΟΣ

Μακ Νάιτ: "Έψαχνα μια ευκαιρία και τη βρήκα"

Μακ Νάιτ: "Έψαχνα μια ευκαιρία και τη βρήκα"

Ο Μπράντον Μακ Νάιτ μίλησε για την άμεση προσαρμογή του στις απαιτήσεις του Ικάρου, το σερί της ομάδας του αλλά και τη σκληρή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ικάρου, παραχώρησε ο Μπράντον Μακ Νάιτ ο οποίος μίλησε για την άμεση προσαρμογή του στον Ίκαρο που έχει συνδυαστεί με δύο σπουδαίες νίκες.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, καθώς το πρωτάθλημα έχει άλλες 5 αγωνιστικές για να τελειώσει.

Για τη νίκη στη Ρόδο, επί του Ικάρου, ο Μπράντον Μακ Νάιτ σχολίασε: "Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και το στοιχείο αυτό μας βοηθάει να έχουμε αυτοπεποίθηση μέσα στο παρκέ. Κάνουμε σπουδαία δουλειά στις προπονήσεις και όλα τα παιδιά έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας".

Ο απόφοιτος του Περντιού έχει προσαρμοστεί σε χρόνο ρεκόρ και η παρουσία του στα δύο τελευταία ματς έχει συνδυαστεί με ισάριθμες νίκες επί της Καβάλας και του Κολοσσού: "Ο κόουτς με έχει βοηθήσει πολύ, όπως και οι συμπαίκτες μου. Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν τόσο θετικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που έχει συμβεί.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στη Σουηδία, ήρθα εδώ στην Αθήνα και έψαχνα μια ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου την έδωσε ο Ίκαρος και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να περάσει στα πλέι-οφ".

Ο Ίκαρος έφθασε τις 10 νίκες, όσες είχε κάνει την πρώτη του σεζόν στην Α1, κάτι που ο Μακ Νάιτ γνωρίζει: "Ναι τα παλιά παιδιά, όπως ο Λάζαρος (σ.σ. Αγαδάκος) μου είπαν ότι ήδη έχουμε φθάσει το καλύτερο ρεκόρ νικών της ομάδας στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα, όπως και το σερί που έχουμε κάνει.

Όλες οι ομάδες στην Α1 είναι πολύ δυνατές και δεν υπάρχει κανένα «σίγουρο» ματς. Οπότε εμείς πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε κάνει ως τώρα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία"..

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ