ΜΟΝΑΚΟ

Μάικ Τζέιμς: "Η έλευση του Ομπράντοβιτς έσωσε τη σεζόν μας"

Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ
Ο Μάικ Τζέιμς με τα χρώματα της Μονακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάικ Τζέιμς για τον προπονητή της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέροντας σε συνέντευξή του στην Equipe πως η έλευσή του στην ομάδα έσωσε τη σεζόν των Μονεγάσκων.

Στα μέσα Δεκεμβρίου του 2021 ο Σάσα Ομπράντοβιτς διαδέχθηκε τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς στον πάγκο της Μονακό. Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την έλευσή του Σέρβου στη γαλλική ριβιέρα η οποία, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην Equipe "έσωσε τη σεζόν" των Μονεγάσκων.

"Η προσέγγιση του Σάσα και ο τρόπος με τον οποίο διευθύνει την ομάδα καθώς επίσης και οι αλλαγές που έκανε, έσωσαν τη σεζόν μας. Ο τρόπος που παίζαμε και η γενική ατμόσφαιρα που επικρατούσε δεν ήταν καλή. Πλέον παίζουμε χρησιμοποιώντας περισσότερο τα ατού μας. Έχω περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου, τροφοδοτούμε τον Μοτιεγιούνας στο low post και ο Μπέικον παίρνει την μπάλα από τα σημεία που του αρέσει να σουτάρει. Μερικές φορές ο προηγούμενος προπονητής μας ήταν παθητικός και δεν έδινε τόση προσοχή στις λεπτομέρειες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σκόρερ των Μονεγάσκων.

Επιπλέον ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στο γεγονός πως ο Ομπράντοβιτς στοχεύει στην τελειότητα, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει και ενοχλητικό. "Ο Σάσα μπορεί να γίνει ενοχλητικός σαν αφεντικό που μπορεί να σου πει το ίδιο πράγμα χιλιάδες φορές μέχρι να το κάνεις ακριβώς όπως το θέλει. Είναι κουραστικό αλλά όταν βλέπεις την προσήλωση και την αφοσίωση στον στόχο που έχει δεν μπορείς παρά να τον ακολουθήσεις και να κάνεις το ίδιο".

Η έλευση του Ομπράντοβιτς έδωσε περισσότερη ελευθερία στον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο έχει εκτοξεύσει τα στατιστικά του έχοντας σε επτά ματς, 18,8 πόντους μέσο όρο με 3,2 ριμπάουντ και 8,8 ασίστ.

TAGS ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ