EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς για την τεχνική ποινή που δέχθηκε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: "Είναι ντροπή και γελοιότητα"

Μάικ Τζέιμς για την τεχνική ποινή που δέχθηκε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: "Είναι ντροπή και γελοιότητα"
AS MONACO BASKET

Ο Μάικ Τζέιμς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τεχνική ποινή που χρεώθηκε μετά από πανηγυρισμό για τρίποντο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μονακό με τη Φενέρμπαχτσε στην 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μονακό εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην Ulker Sports Arena και ηττήθηκε δίκαια από τη Φενέρμπαχτσε (86-74) στο ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αυτό παραδέχθηκε και ο Μάικ Τζέιμς μετά το πέρας της αναμέτρησης. Αυτό που δεν μπορούσε όμως να χωνέψει με τίποτα ο πολυτάλαντος Αμερικανός γκαρντ, είναι η τεχνική ποινή που δέχθηκε στο 18' για τον πανηγυρισμό του μετά από τρίποντο.

"Καλό παιχνίδι από τη Φενέρμπαχτσε. Αξίζουν τους επαίνους. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα. Όμως, πρέπει να μιλήσουμε για αυτή την τρελή τεχνική ποινή που δέχθηκα. EuroLeague, αυτό είναι ό,τι πιο τρελό και κατασκευσμένο έχω ακούσει. Είναι ντροπή και γελοιότητα. Πρέπει όλοι να τα πηγαίνετε καλύτερα. Αυτό είναι όλο", έγραψε ενδεικτικά στο Twitter ο Τζέιμς, δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του για το εν λόγω σφύριγμα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ