NCAA

Μάικ Σιζέφσκι: Ανατριχίλα, standing ovation και δάκρυα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με το Ντιουκ

Μάικ Σιζέφσκι: Ανατριχίλα, standing ovation και δάκρυα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με το Ντιουκ

Ο Μάικ Σιζέφσκι μπήκε για τελευταία φορά ως προπονητής στο Cameron Indoor, σε μια βραδιά που είχε πολύ έντονες στιγμές, αλλά και... ήττα από το Νορθ Καρολάινα.

Το Cameron Indoor ήταν ασφυκτικά γεμάτο για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ντιουκ, με τον Μάικ Σιζέφσκι στην άκρη του πάγκου. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA μπήκε για τελευταία φορά στο παρκέ με την τωρινή ιδιότητά του, χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από τον κόσμο, που δεν άφησε ούτε μια θέση κενή για το παιχνίδι με το Νορθ Καρολάινα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη (ιστορικής φύσεως αν μη τι άλλο) αναμέτρηση έφτασαν μέχρι το ποσό των 79.988 δολαρίων -ο Άνταμ Σίλβερ ήταν μεταξύ των θεατών.

Κι όπως καταλαβαίνει κανείς, οι στιγμές που διαδραματίστηκαν πριν, αλλά και μετά το φινάλε της αναμέτρησης είχαν ιδιαίτερη αξία, ούσες γεμάτες από έντονα συναισθήματα. Όπως αυτή του Μάικ Σιζέφσκι, ο οποίος δάκρυσε την στιγμή που παρακολουθούσε το αφιέρωμα που ετοίμασε το Ντιουκ για εκείνον.

Πώς να γίνει διαφορετικά άλλωστε, όταν μιλάμε για τον προπονητή που κέρδισε 572 αγώνες στο Cameron Indoor, όταν όλοι οι προκάτοχοί του μέτρησαν 358 νίκες στο ίδιο γήπεδο.

Το φινάλε πάντως δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, αφού το Νορθ Καρολάινα πήρε τη νίκη (94-81). Ένα αποτέλεσμα που έφερε εκνευρισμό στην πλευρά του Coach K, ο οποίος -κόντρα στο γενικότερο κλίμα της βραδιάς- τόνισε πως "λυπάμαι για το αποτέλεσμα, αυτό που έγινε απόψε είναι απαράδεκτο. Οι περισσότερες σεζόν ήταν περισσότερο από καλές. Αυτή η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη!".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ