EUROLEAGUE

Μαχμουτί: "Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει"

Μαχμουτί: "Θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει"

Ο Οκτάι Μαχμουτί πίστευε στη νίκη της Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του έπρεπε να είχε αποδράσει με τη νίκη στις αποσκευές του.

Η Νταρουσάφακα δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στο ΟΑΚΑ, παραμένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου στο Top 16. Η τουρκική ομάδα συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης στη β' φάση της Euroleague, με τον έμπειρο τεχνικό να συγχαίρει, μετά το τέλος του αγώνα, τον Παναθηναϊκό για τη νίκη, πριν τονίσει:

" Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος του αγώνα. Έχουμε χάσει τρία-τέσσερα παιχνίδια στα τελευταία δευτερόλεπτα. Χάσαμε κάποιες βολές, δεν βάλαμε σουτ και μας στοίχισε αυτό. Αλλά αυτό είναι το παιχνίδι, αυτό είναι το μπάσκετ. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος σε κάθε ομαδικό άθλημα".


Από πλευράς παικτών, ο Τζαμόν Γκόρντον δήλωσε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, νομίζω θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Σε τέτοιο τοπ επίπεδο θα έπρεπε να έχουμε νικήσει".

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ