ΤΡΙΚΑΛΑ

"Μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό"

"Μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό"

Ο προπονητής των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό που έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό που έχει τον χαρακτήρα τελικού παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας των Τρικάλων Κώστας Φλεβαράκης.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μία νέα σειρά αγώνων, χαρακτήρισε τον Ηλυσιακό ως μία ικανή ομάδα αλλά και την τριάδα των παιχνιδιών με Ηλυσιακό, Ίκαρο Χαλκίδας και Κολοσσό Ρόδου ως τελικούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε: " Περάσαμε μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια, τα τρία εκτός, τώρα μας περιμένει μία καινούργια σειρά αγώνων όπου μετράνε τα αποτελέσματα. Έχουμε αλλαγές σε όλες τις ομάδες έχουμε και εμείς αλλαγές. Έχουμε τρία νέα παιδιά και είναι λογικό η χημεία μας να δοκιμάζεται. Τα ματς όμως που ακολουθούν είναι τελικοί, αυτά πάνε στην άκρη, θα πρέπει να είμαστε μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε".

Για τον Ηλυσιακό είπε: " Είναι ικανή ομάδα ο Ηλυσιακός, έχει ένα κράμα παικτών έμπειρων και ικανών που δείχνουν χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια. Έχουν επίσης αθλητικά ξένα παιδιά, που έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα, έφεση στα κοψίματα. Τα τελευταία αποτελέσματα μόνο τυχαία δεν είναι".

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Ηλυσιακό, Ίκαρο Χαλκίδας και Κολοσσό τόνισε: " Είναι τελικοί, μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, όλοι μαζί με υπομονή. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να έχουμε την μεγαλύτερη πληρότητα μέσα στην σεζόν στα παιχνίδια αυτά. Καλύτερα οι τελικοί να είναι τώρα παρά στο τέλος. Όλοι καταλαβαίνουν ότι στα παιχνίδια με τους άμεσους ανταγωνιστές μετράνε τα πάντα. Έχουν διπλή σημασία τα παιχνίδια αυτά".

Σημείωσε ότι αυτό που μετράει στα παιχνίδια είναι η νίκη: " Κρατάμε από τα προηγούμενα παιχνίδια ότι τα παλέψαμε, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, τώρα όμως μπαίνουμε σε μία σειρά αγώνων που θέλουμε νίκες, όχι εντυπώσεις".

Για το αν θα κυνηγήσει η ομάδα την διαφορά από τον πρώτο αγώνα είπε: " Βασικός στόχος είναι η νίκη με έναν πόντο, αν μπορούμε να πάρουμε διαφορά είναι δεύτερο θέμα. Θα το δούμε στην ροή του αγώνα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νίκη γιατί οι πιθανότητες είναι να έχουμε πολλαπλή ισοβαθμία ομάδων και όχι διπλή".

Για το θέμα που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα με τον Κρις Εβανς σημείωσε: " Με τον Κρις μιλήσαμε αρκετά, συνεχίζει να δίνει αυτό που θέλει η ομάδα απ' αυτόν, το μυαλό του είναι στην ομάδα και πουθενά αλλού. Το μόνο που συζητάμε πλέον είναι πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ