STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυκογιάννης: "Το παιχνίδι δεν αντέχει σχολιασμό"

Λυκογιάννης: "Το παιχνίδι δεν αντέχει σχολιασμό"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Άρης Λυκογιάννης τόνισε ότι το παιχνίδι δεν αντέχει σχολιασμό. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Άρης Λυκογιάννης στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 105-57 στο κλειστό της Γλυφάδας τόνισε ότι το ματς δεν αντέχει σχολιασμό.

" Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σχολιασμό γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το πρόβλημα για εμάς δεν ήταν ότι παίξαμε χωρίς τους ξένους, αλλά το ότι παίξαμε με πολλούς τραυματίες με αποτέλεσμα να μην έχουμε παρά μόνο πέντε παίκτες ετοιμοπόλεμους", δήλωσε ο Λυκογιάννης και συνέχισε:

" Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο που υπήρξαμε κάπως ανταγωνιστικοί, στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα έχουμε κάποιες προσθήκες μέσα στην εβδομάδα και συνεχίζουμε".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Έτσι είναι και τα πράγματα στην κοινωνία. Και το μπάσκετ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Τώρα έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση, πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που είναι εξαιρετικά δύσκολη".

Από την πλευρά του, ο Άρον Μπέινς δήλωσε: " Δεν παλέψαμε, δεν κάναμε τίποτα σωστά, σταματήσαμε να παλεύουμε όταν η διαφορά ανέβηκε. Ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μια σπουδαία ομάδα και είχαμε και ελλείψεις. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και συνεχίζουμε κοιτώντας το ματς με την Καβάλα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ