ΑΡΗΣ

Λώτσος: "Ο Άρης έχει αβαντάζ για Βεζένκοφ"

Λώτσος: "Ο Άρης έχει αβαντάζ για Βεζένκοφ"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Draft 2015 και ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, εξήγησε ότι ο Άρης έχει μεν το αβαντάζ για να τον κρατήσει, αλλά η περίπτωση παρουσιάζει πολλές δυσκολίες.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το προσεχές Draft και ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος αναφέρθηκε στο μέλλον του ηγέτη του Άρη και τις συνθήκες στους "κίτρινους".

Ο Νίκος Λώτσος μίλησε στο YellowRadio 92.8 για:

το Draft 2015 και την αποχώρηση του Βεζένκοφ από την φετινή λοταρία: " Ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς από την Αμερική να αποσυρθεί ο Αλέξανδρος από το ντραφτ. Ήταν κάτι που το αποφάσισε μόνος του. Άκουσε και τους γονείς του και τη δική μου γνώμη και μετά αποφάσισε αυτός. Και με βρίσκει σύμφωνο, καθώς έχει άλλες δυο χρονιές να μπει και να είναι και καλύτερος. Αρκετοί θεωρούν πως την χρονιά που έκανε δεν μπορεί να την επαναλάβει αλλά εγώ είμαι σίγουρος πως μπορεί να κάνει και καλύτερες. Μπορεί να βελτιωθεί σίγουρα και να γίνει καλύτερος".

τους ανθρώπους του ΝΒΑ που παρακολουθούσαν τον Βεζένκοφ : "Αυτοί παρακολουθούν παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο. Άρα αφού το έκανα αυτή τη χρονιά θα το κάνουν και φέτος. Τώρα δεν ξέρω ποιες ομάδες θα παρακολουθούν τον Αλέξανδρο, αλλά σίγουρα θα τον παρακολουθούν, δεν ξέρω αν είναι το Μέμφις ή κάποια άλλη ομάδα. Αυτό θα το δούμε. Αναλόγως και σε ποιον αριθμό θα είναι του χρόνου στα ντραφτ" .

το μέλλον του στον Άρη: "Πρέπει να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα του, τι ψάχνει ο ίδιος. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Αυτό είπα και σε μια κουβέντα που είχα με μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκα πριν λίγο… πως είναι νωρίς να πούμε κάτι σίγουρο. Ο Αλέξανδρος και ο Άρης έχουν ακόμη λογικά δυο παιχνίδια. Για να αποφασίσει ανάλογα πρέπει πρώτα να κερδίσει με την ομάδα του την τρίτη θέση. Είναι πολύ προσηλωμένος στο στόχο του και όλα θα πάνε καλά. Δεν μιλήσαμε κατά τη διάρκεια των playoffs καθόλου, δεν με ενόχλησε, δεν τον ενόχλησα, κάτι που δείχνει πως επικεντρώνεται μόνο στο στόχο της ομάδας του. Η παραμονή στον Άρη έχει δυσκολίες, αλλά ο Άρης έχει ένα αβαντάζ. Αυτό είναι πως με τον Άρη παραμένει ορθάνοιχτη η πόρτα του ΝΒΑ, ενώ αν κάνει μεταγραφή θα δυσκολέψει η υπόθεση του ΝΒΑ, καθώς η ομάδα επειδή έχει πληρώσει για να τον αποκτήσει θα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της".

τον Νίκο Λάσκαρη: "Δεν έχω μιλήσει εγώ μαζί του. Ο Αλέξανδρος έχει μιλήσει μαζί του. Σίγουρα η κατάσταση του Άρη θα είναι καλύτερη αλλά θα δούμε αν αυτό συμφέρει τον Βεζένκοφ να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στον Άρη. Δεν θεώρησα απαραίτητο να μιλήσουμε τώρα με τον κ.Λάσκαρη γι αυτό το θέμα".

τον Κώστα Μήτογλου: "Είναι στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και σε ομιλία που είχα μαζί του θα προσπαθήσει να κάνει το άλμα στο ΝΒΑ από εκεί. Αυτό είναι το λογικό. Άρα η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολη. Αν δεν καταφέρει να πετύχει το στόχο του δεν είναι αποτυχία αλλά επιτυχία, που αυτά τα παιδιά βρέθηκαν στην Αμερική. Μετά θα δει και την προοπτική της Ευρωλίγκα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ