ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Λο: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, στα μεγάλα σουτ της Μακάμπι αλλά και στο επόμενο ματς που ακολουθεί με τη Φενέρ στην Τουρκία

Απογοητευμένος ήταν ο Έισι Λο μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι που βρήκε τους "ερυθρολεύκους" να χάνουν μέσα στην έδρα τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε κι έδωσε το σύνθημα για νίκη μέσα στην Τουρκία.

"Ήταν μια κακή εμφάνιση για εμάς. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έβαλαν, βέβαια, πολύ μεγάλα σουτ. Οπότε τα είχαν ανάγκη, τα έβαζαν και ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ημασταν αυτοί που έπρεπε στο παρκέ", σχολίασε ο Έισι Λο και συνέχισε:

"Έκαναν μια μεγάλη νίκη και πρέπει να παραδεχτούμε πως έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς τώρα συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα στον στόχο μας που ειναι η πρόκριση στη φάση των "8".

Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στη Φενέρ στην Τουρκία. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να συνεχισουμε ώστε να πάμε στα προημιτελικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ